Η πιο «καυτή» συνέντευξη στην πρωινή ζώνη του «Εpsilon» είναι αυτή της Innas! (video)

Η πιο hot παρουσία στην Ελληνική show biz δεν είναι άλλη από την βραβευμένη μας pornstar Ιnna με διαφορά πολλών στήθων και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς....


Ο επαγγελματισμός που την διακρίνει και το πάθος της για την διεθνή καριέρα της έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των μεγάλων μέσων ενημέρωσης της χώρας μας.

Οι μεγαλύτεροι τηλεοπτική σταθμοί και ιντερνετικά μέσα έχουν προβάλει τα σέξι επιτεύγματα της όντας ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην επικράτεια της χώρας μας με μεγάλη δημοφιλία, απασχολώντας τα αποκλειστικά για τη δουλειά της, χωρίς να έχει την ανάγκη να δημιουργήσει ίντριγκες και στημένα θέματα στα ΜΜΕ όπως κατά κανόνα πράττει η πλειονότητα των κοριτσιών-βίζιτες που το παίζουν dives χωρίς καμία αξιοπρέπεια στο είναι τους, ξεφτιλίζοντας τον εαυτό τους για λίγη προβολή.

Η Ιnna έχει βάλει την Ελλάδα στα σαλόνια της διεθνούς πορνογραφίας μετά και την κατάκτηση του βραβείου στα «DDF Awards» και πλέον είναι η απόλυτη «θεά» του σεξ και φαντασίωση των απανταχού ανδρών σε Ευρώπη και Αμερική.

Πρόσφατα η πρωινή ζώνη του «Εpsilon» και πιο συγκεκριμένα η εκπομπή της απολαυστικής Κατερίνας Καινούργιου «Φτιάξε καφέ να στα πω» με αρχισυντάκτη τον «θεούλη» Θέμη Μάλλη την φιλοξένησε δίνοντας την πιο σέξι συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή που έχει παίζει στην Ελληνική τηλεόραση μιλώντας για την καριέρα της και την καθημερινότητά της. πηγη http://www.fightbook.gr/  Aπό τον Στέλιο Καπετανάκη (info@fightbook.gr)
Facebook

loading...