Το ατύχημα στις κερκίδες που έγινε Viral: Δείτε τι έπαθε αυτή η κοπέλα ενώ έβλεπε ζωντανά έναν αγώνα ...(βιντεο)

Μια φοιτήτρια του Louisiana State University απομακρύνθηκε από αγώνα φουτμπόλ από την αστυνομία, επειδή φέρεται ότι έκανε εμετό πάνω σε ανθρώπους στις κερκίδες.


Η αστυνομία κλήθηκε στο στάδιο του πανεπιστημίου μετά από παράπονο εναντίον της 20χρονης Renuka Koritala.

Προσπάθησε να ξεφύγει από τους αξιωματικούς και κλότσησε έναν από αυτούς στο δεξί γόνατο, ρίχνοντας τον κάτω.

Η Emily Durpe, η οποία σπουδάζει ψυχολογία, κατέγραψε τον διαπληκτισμό ανάμεσα στην Koritala και την αστυνομία και μετά το δημοσίευσε στο Twitter με λεζάντα, «Δύσκολη κομπίνα».

Το βίντεο δείχνει την Koritala, ντυμένη με ένα άσπρο μπλουζάκι με έξω την κοιλιά και μια φούστα να παλεύει εναντίον των αξιωματικών στις κερκίδες. Φαίνεται να φωνάζει, «Με πνίγετε».

Οι 3 άντρες και μία γυναίκα αστυνομικοί προσπαθούν να απομακρύνουν την Koritala καθώς παλεύει εναντίον τους, σε σημείο που την σηκώνουν χειροπόδαρα και την μεταφέρουν από την σκάλα του σταδίου. Το πλήθος ζητωκραυγάζει καθώς την απομακρύνουν.

Η Dupre απάντησε σε ερωτήσεις για το βίντεο στο Twitter. Είπε ότι η Koritala δεν έκανε εμετό πάνω της, αλλά ότι έπεσε μαζί με έναν αστυνομικό πάνω της και πάνω σε κάποιον άλλο κατά την διάρκεια του περιστατικού.

«Έκανε εμετό παντού και απειλούσε να μαλώσει, έτσι πήγαν να φέρουν τους αστυνομικούς και αντιστάθηκε», εξήγησε η Durpe.

Όταν η Koritala έφυγε από τις κερκίδες, φέρεται να κατάφερε να ελευθερώσει το πόδι της και κλότσησε τον ίδιο αστυνομικό ξανά.

Όταν της έκανε έρευνα η αστυνομία, βρέθηκε πάνω της ένα διαφανές ιατρικό μπουκάλι με κάτι που πιστεύεται πως είναι μαριχουάνα μέσα και μια πίπα καπνίσματος.

Η Koritala κατηγορείται για κατοχή μαριχουάνας, αντίσταση κατά αστυνομικού και κατοχή συνέργων χρήσης ναρκωτικών.

Facebook

loading...


πηγή fanpage.gr