Άμεση η ενεργοποίηση της Δικαιοσύνης για την πολύκροτη υπόθεση της ασφαλιστικής στο Ηράκλειο Κρήτης

Σε θρίλερ φαίνεται να εξελίσσεται η υπόθεση με την ασφαλιστική εταιρεία  και το υποκατάστημα της στο Ηράκλειο Κρήτης..
(δείτε και εδώ)

Αμέσως μετά την άμεση  ενεργοποίηση της Δικαιοσύνης , για την πολύκροτη  υπόθεση της  Ασφαλιστικής εταιρείας και του υποκαταστήματος της στο Ηράκλειο Κρήτης  ο εισαγγελέας ,από ότι φαίνεται με την διαδικασία του κατεπείγοντος έδωσε εντολή  για την διενέργεια της  προκαταρκτικής  εξέτασης  των μαρτύρων  που όπως αναφέρουν οι ίδιοι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Όπως αναφέρουν οι βασικοί μηνυτές έχουν στα χέρια τους και άλλα στοιχεία που κατ αυτούς αποδεικνύουν την εγκληματική δράση των συγκεκριμένων ασφαλιστών του υποκαταστήματος της γνωστής Ασφαλιστικής εταιρείας στο Ηράκλειο Κρήτης τα οποία και  θα καταθέσουν στην δικαιοσύνη.

Στο μεταξύ δέος και τρόμο έχει προκαλέσει στους καταγγέλλοντες το γεγονός πως μετά από έρευνα που έκαναν, ανακάλυψαν ότι όχι μόνο έχουν να κάνουν με την ίδια εταιρεία που ήταν ασφαλισμένος ο προ οκταετίας απαχθής και φονευθής Κυπριωτάκης Γιάννης στην υπόθεση που είχε συνταράξει την Κρήτη και όλη την Ελλάδα. Αλλά και το ότι όπως φαίνεται από τις καταγγελίες και τις μηνύσεις που έχουν κατατεθεί πρόσφατα, ο ένας από τους βασικότερους κατηγορούμενους που τώρα έχει εξέχουσα θέση στο υποκατάστημα της Εταιρείας στο Ηράκλειο της Κρήτης...την περίοδο που συνέβη το τραγικό γεγονός με τον Γιάννη Κυπριωτάκη είχε την θέση του συντονιστή ομάδος στην οποία άνηκε ασφαλιστικά το θύμα!

Σε καμία περιπτωση όπως αναφέρει ένας από τους καταγγέλλοντες… δεν θέλω να δείξω η να υποδείξω υπονοώντας το παραμικρό  σε πρόσωπα ή καταστάσεις που μπορεί να έχουν σχέση με αυτήν την υπόθεση.

Κανείς  όμως μετά από αυτήν την ανακάλυψη  δεν θα μας κάνει να  μην αισθανόμαστε περισσότερο φόβο, περισσότερο τρόμο και περισσότερη  ανασφάλεια  από ότι αισθανόμαστε πριν.
Ένα επίσης αξιοσημείωτο περίεργο της όλης υπόθεσης όπως αναφέρει ο καταγγέλλων είναι  η επί δυο φορές τηλεφωνική  επικοινωνία που είχε με στέλεχος της εταιρείας ο οποίος την πρώτη φορά εμφάνισε <<άγνοια η ελλειπής ενημέρωση λόγο των ανακατατάξεων και της ανασυγκρότησης >> από τους υφισταμένους του για την υπόθεση και στο δεύτερο  είκοσι ενός λεπτών  τηλεφώνημα( παρότι  είχε ενημερωθεί η διοίκηση της εταιρείας)εμφάνισε μια πάρα πολύ περίεργη θέση -συμπεριφορά τουλάχιστον στην αρχή της συνομιλίας  αναφερόμενος στους φερόμενους ως κατηγορούμενους

Όπως φαίνεται από τις μηνύσεις και καταγγελίες,  η Ασφαλιστική εταιρεία με το επίσημο υποκατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης κατηγορούνται για κατάφωρη εγκληματική επαναλαμβανόμενη  παραβίαση προσωπικών ιατρικών δεδομένων  καθώς επίσης και δημοσιοποίηση ποσών αποζημιώσεων  με πλήρη στοιχεία ονόματα των  πελατών της προς άγρα νέας πελατείας .
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι  πελάτες της να αντιμετωπίσουν πρωτόγνωρες για αυτούς καταστάσεις με απειλητικά τηλέφωνα από αγνώστους για χρήματα,  απόπειρες παραβίασης  των σπιτιών τους  από κουκουλοφόρους  κλπ.

Καθώς επίσης και γνωστό στις Δικαστικές και Αστυνομικές αρχές παραβατικο  άτομο να απειλεί  τους ανυποψίαστους υποψηφίους πελάτες ,  οι οποίοι έτυχε να έχουν στα χέρια τους πρόσφατες ασφαλιστικές προτάσεις από το υποκατάστημα της γνωστής Ασφαλιστικής εταιρείας ,  και εν όψιν της δημοσιοποιήσεις των γεγονότων  να απειλούνται να  μην διανοηθούν να καταθέσουν κατά της εταιρείας.

Διοτι πέραν της Ασφαλιστικής πρότασης ,  οι συγκεκριμένοι Ασφαλιστές είχαν επισυνάψει ολόκληρες τις εντολές πληρωμών,  με πλήρη στοιχεία και ποσά άλλων πελατών της ίδιας εταιρείας του ίδιου υποκαταστήματος, για να τους πείσουν ως προς το αξιόπιστο της εταιρείας και να συνάψουν τελικά Ασφαλιστικό συμβόλαιο,  όπως καταθέτουν οι μηνυτές.
Φανταστείτε πως μπορούν να νοιώθουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που χωρίς λόγο και αιτία έχει κυριολεκτικά αλλάξει προς το κακό η ζωή τους,  την στιγμή μάλιστα που πριν μερικά χρόνια στο Ηράκλειο Κρήτης,  απήγαγαν και έκαψαν μέσα στο αυτοκίνητο του τον συμπολίτη μας Κυπριωτακη Ιωάννη επειδή οι συγκεκριμένοι κακοποιοί που διέπραξαν το έγκλημα τότε, από κάπου είχε διαρρεύσει  ότι το θύμα  είχε πάρει   ποσό  αποζημίωσης από Ασφαλιστική εταιρεία.

Για όνομα του θεού …….και  μη χειρότερα….

Facebook

loading...


πηγή